Jeanette Lundqvist

Jag heter Jeanette Lundqvist och är skoladministratör på Psykologigymnasiet. Min uppgfit är bl a att stötta eleverna i sina studier på Psykologigymnasiet och till deras vidare utbildningar.

Jag ser på mitt arbete som en livsstil, att få vara med eleverna på deras resa mellan barn- och vuxenlivet, att få följa dem i med- och motgång och coacha dem på deras väg. Varje dag är det en lycka att få vara delaktig i detta och vår skolans mantra att "göra skillnad".

Dessutom undervisar jag i DISA, "Din Inre Styrka Aktiveras" där vi arbetar med att förebygga nedstämdhet och stress hos eleverna.

Jag bor i Tyresö med min man och tre fantastiska barn. Till familjen hör även hunden Molly och katterna Tarzan och Tezzan samt tre söta guldhamstrar som huserar under barnens ansvar.

jeanette@psykologigymnasiet.se