• Start
  • /
  • Uncategorized
  • /
  • På söndag kommer Psykologigymnasiet att demonstrera för att våra asylsökande elever ska få stanna i Sverige.

På söndag kommer Psykologigymnasiet att demonstrera för att våra asylsökande elever ska få stanna i Sverige.Publicerad: 2016-11-18

På söndag kommer Psykologigymnasiet att demonstrera för att våra asylsökande elever ska få stanna i Sverige. Idag har vi ägnat lunchen till att förbereda inför demonstrationen. Det var underbart att skåda och känna så mycket kärlek på en och samma gång. 

Kom och ge ert stöd den 20/11 kl:13:00-15:00 på Mynttorget.
Publicerad: 2016-11-17

Fatta är en ideell medlemsförening som kämpar mot sexuellt våld och för samtycke i praktik och lagstiftning. De arbetar för att förändra de normer i samhället som bidrar till sexuellt våld. 

Vi hade nöjet att idag ta emot Lars Brickstad. Lars har tillsammans med kollegor tagit fram lektionsmaterial som är tänkt att användas i undervisning för att öka kunskapen och förändra attityden till de rådande normerna som legitimerar sexuellt våld. Det var en fröjd att se hur Lars använda det pedagogiska materialet på våra ungdomar. Det var en föreläsning med mycket känslor, tankar och diskussioner. 

Tusen tack Till Lars Brickstad och FATTA MAN! Publicerad: 2016-11-15

Tack till bästa Aylin och Julia från UF som hade en fantastisk och inspirerande föreläsning för våra ungdomar om hur det är att driva eget företag. Hur är det att göra verklighet av sina idéer? Vad är viktigt att tänka på om man vill starta ett eget företag? Det blev mycket bra och givande diskussioner!
Sök inlägg

Kategorier

Dela inlägget