• Start
  • /
  • Uncategorized
  • /
  • Idag var det äntligen dags för vår första föräldraevent och det kommer att bli en tradition;)

Idag var det äntligen dags för vår första föräldraevent och det kommer att bli en tradition;)

div class=”post”> Publicerad: 2017-02-21 Idag var det äntligen dags för vår första föräldraevent och det kommer att bli en tradition;) Vi tror nämligen på att ett nära samarbete och goda relationer mellan hem och skola bidrar till att elevens studier påverkas på ett positivt sätt. Vi tror även att det är nödvändigt och önskvärt att föräldrar träffar oss pedagoger men även varandra. Därför kommer vi att minst en gång per läsår och event för föräldrar.

Vi hade många underbara föräldrar som var på besök och vi bjöd på fika, psykologi lektion, mindfullness och teateruppvisning;) Tusen tack till alla er som kom och deltog och alla ni som av olika anledningar inte kunde delta så hoppas vi att vi ses nästa gång;)
Publicerad: 2017-02-02

Tisdagen den 31 januari öppnade Psykologigymnasiet upp portarna för alla som ska söka till gymnasiet. Det var en otrolig känsla att möta alla intresserade elever och föräldrar i en fullsatt dramasal. Vi drog igång vår presentation och när det var dags att gå ut och fika så var det lika många till som väntade på att få komma in i dramasalen och ta del av vår presentation. Många bra frågor ställdes och många stannade kvar och pratade med våra fantastiska elever och medarbetare. Vi kunde konstatera att vi denna gång slog rekord med ca 160 besökare. 


Tusen tack till alla er som kom och besökte oss! Tusen tack till alla våra elever och våra medarbetare som representerade vår skola på ett fenomenalt sätt!
Publicerad: 2017-01-19

Tisdagen den 17 januari fick vi bevittna något som vi inte allt för ofta får se. Det var några elever från Garbo som bokstavligen sprang in till skolan och vidare in till sina hemklassrum. Det var nämligen som så att  fick vi fint besök av Åsa Eriksson som föreläste om psykopati och andra personlighetssyndrom. 

Publicerad: 2017-01-13

Vi kan stolt berätta att vår lärare och huvudman Sidiri Ekenryd har idag fått sin artikel publicerad i Metro. Artikeln handlar om våra elever som skickas hem till Afganistan och hur detta påverkar dessa ungdomar. Vidare skriver Sidiri Ekenryd att detta påverkar oss alla på Psykologigymnasiet som har haft turen att träffa dessa fantastiska ungdomar och skapat en nära relation med de. 

Vi rekommenderar alla att läsa denna artikel, den berör mer än vad man tror!


http://issuu.com/metro_sweden/docs/20170113_se_stockholm/3?e=0
Sök inlägg

Kategorier

Dela inlägget